Головна / Статті / Авторські блоги / Дитячо-юнацький літній табір РЕЙНДЖЕР КЕМП УКРАЇНА

Дитячо-юнацький літній табір РЕЙНДЖЕР КЕМП УКРАЇНА

Ми збираємо кошти на розвиток нашого проекту на 2018 рік, оскільки нажаль допомоги від можновладців чекати марно, ми просимо допомогти нам у вихованні наших українських дітей абсолютно прозоро, реально, відкрито через платформу збору коштів спільнокошту “БІГ ІДЕЯ” (натисніть для переходу за даним посиланням!!!)

Старт проект відбувся у липні 2017 року!!! Саме тоді команда інструкторів  військово-патріотичного центру “3-й полк” реалізувала даний проект для дітей, а діти до нас приїхали із:  Волинської, Рівненської, Житомирської, Львівської та Полтавської областей. В чому полягає суть та відмінність цього  таборування від інших літніх дитячих таборів?

1. Активний відпочинок.

На жаль, сьогодні більшість дітей проводить майже весь вільний час за комп’ютером, планшетом та телефоном, втрачаючи дорогоцінний час в соціальних мережах та за безкорисними іграми. На противагу цьому табір RANGER CAMP UKRAINE дає можливість провести частинку літа активно, драйвово, незвично, емоційно, незабутньо і по-новому!

2. Корисний відпочинок.

Практично усі літні табори в Україні пронують своїм учасникам безтурботний та в основі своїй часто безкористний відпочинок. В свою чергу RANGER CAMP UKRAINE дає учасникам корисні навики та вміння, які можуть знадобитися як у мирному житті, так і врятувати життя при небезпеці.

3. Професійні інструктори.

Інструкторський склад табору РЕЙНДЖЕР КЕМП УКРАЇНА складається з професіоналів своєї справи. Сертифікати іноземних військових навчань, реальний бойовий досвід, педагогічна освіта, високі спортивні та професійні досягнення, робота з кадровим військовими та спецпризначенцями, багаторічний тренерський та інструкторський досвід – і це ще не все, що можна розповісти про наших інструкторів. Завітайте до нас і переконайтесь.

4. Унікальна програма.

Програма табору RANGER CAMP UKRAINE розроблена таким чином, щоб кожен учасник міг розкрити свої приховані можливості та розвинути індивідуальні вміння і, в той же час, навчивчитися працювати в команді, допомагати слабшим та бути частинкою командного механізму.

5. Емоції.

Постійна дисципліна, тренування, лекції, практичні заняття та незвичні військово-спортивні розвиваючі ігри залишаються у пам’яті учачників табору приємним спогадом про чудово проведений час. Емоції та враження, які будуть переповнювати учасників ще довго після закінчення табору – гарантовані.

З повагою інструкторський склад РЕЙНДЖЕР КЕМП УКРАЇНА

ТАКОЖ ПЕРЕГЛЯНЬТЕ

Структура “отделение-взвод” – опыт ВДВ СССР. Раунд 5

Сначала договоримся о терминах. В ВС СССР были десантные части двух типов – парашютно-десантные и ...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *