Головна / Статті / Військова майстерність / Військовий інструктор Габріель Суарез – дев’ять підказок.

Військовий інструктор Габріель Суарез – дев’ять підказок.

Габрієль (Гейб) Суарез є військовим інструктором який готує поліцейські підрозділи США, будучи самим колишнім поліцейським. В нього є кілька цікавих книг і своє, професійне бачення, на різного роду “делікатні” військові теми. 9 підказок від майстра своєї справи у своєрідній інтерпритації. Звісно це більш прийнятне до США, де є закон про носіння цивільним населенням вогнепальної зброї, але деякі моменти дійсні варті уваги!

1 – Положення пістолету на поясі справа на “2 години”. Це найбільш зручне для швидкого хвату положення зброї і найбільш краще для скритного носіння пістолету в людних місцях, оскільки ніхто не дивиться і не чіпає чоловіка в данному місці, навіть по дружньому. Тому ви спокійно можете говорити із поліцейським який оглянувши вас не запідозрить, що на вас є зброя (ну хіба якщо ви у майці на голе тіло. Ну і нагадаю, для лівші на “10 годин” а не на “2 години”!

2 – Напівавтоматичні дробовики ліпші за помпові із ручним перезаряджанням. Це те саме, що вибирати стрільбу із прицільних планок коли є коліматор. Телефонувати другу з домашнього коли під рукою є мобілка. Перемикати канали в телевізорі в ручну чи за допомогою пульта управління? Невже це так важко зрозуміти?

3 – Боєзапасу до зброї багато не буває! Як би швидко ти не вмів перезаряджати зброю, без набоїв у цій зброї, ти нічого не зробиш коли настане певна ситуація. Від носіння збільшеного боєзапасу ще ніколи і ніхто не помирав – перевірено історією світу. Краще мати “лишній” магазин чи два при собі, ніж 1 чи 2 магазини у сейфі…

4 – Завжди носи запасний магазин та ніж. Тут слова зайві. Але перед цим навчись швидко вихоплювати зброю і магазини до неї, а також запасний ніж. В критичній ситуації буде не до роздумів.

5 – Порізи ножем – для захисту, уколи ножем – для нападу. Якщо хочеш виграти смертельну бійку, тикай ножа у супротивника поки він не впаде. Швидко, сильно і постійно.

6 – Краща бійка закінчується до того моменту, коли супротивник зрозуміє, що вона взагалі почалась! Усі хто вчать вас перед атакою щось кричати чи попереджувати – дурні. Цим ви даєте своєму ворогу підготуватись до оборони.

7 – Ти хочеш “вижити” у перестрілці чи бійці? Ті хто “виживають” у перестрілці або бійці швидше за все проводять свої дні у інвалідному кріслі, або прикутими до ліжка. Викиньте це слово – “вижити” – із своєї голови. Ваша ціль перемогти! Не зважаючи на закони моралі, правила поведінки та закони країни в якій ви перебуваєте. Це ваше життя і ваше здоров’я.

8 – Не скупись при стрільбі. 1 раз вистрілити  чи з 10? Якщо ти стріляєш в когось, хто хоче вбити тебе – не жалій патронів. Якщо він помре, то ти будеш розповідати копам як це було насправді, а не він. Можливо жорстоко і аморально? Так і є, і що?

9 – Тренуйся вихоплювати пістолет, щоб рухи були на інстинктах. В певний момент, саме ці рухи врятують тобі життя. Не треба бути “Швидким Гаррі” у цій справі, але вміти вчасно, чітко і впевнено діставати свою зброю – це факт.

З повагою, Бормовий Руслан.

ТАКОЖ ПЕРЕГЛЯНЬТЕ

Обучение пехотной тактике. Close Combat

Я пехотный майор с 14-летним сроком службы, семь из которых прослужил в пятом полку морской ...

One comment

  1. Четкий парень! У него есть класные книги, например Тактическое превосходство!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *