Головна / Статті / Фото та відеоматеріали / Проект ВПЦ “3-й полк” – “Сьогодні школярі – завтра Офіцери”. Відео

Проект ВПЦ “3-й полк” – “Сьогодні школярі – завтра Офіцери”. Відео

Військово-патріотичний центр “Третій полк” окрім інструкторської діяльності із військовослужбовцями, прикордонниками, бійцями добровольчих батальйонів, цивільними громадянами та представниками інших силових структур України, ось уже ТРИ роки займається вихованням підростаючого покоління. Адеже це майбутні наші Захисники, поліцейські, пожежники, спортсмени-стрільці та просто звичайні громадяни нашої з вами України.

Наші уроки це не лінивий урок “Захист Вітчизни” як у школах. Це інтерактивне навчання як теоретичне так і практичне. Це стаціонарні групи для дітей, які розділені по віковому принципу і вчаться як теоретичних матеріалів так і практичних. Відвідують військові частини, та полігони. Після навчання в нас вони отримують листи-характеристики і рекомендації на поступання у військові ліцеї, училища, інститути, академії.

В нас вони проходять військово-патріотичну, спортивну, інтелектуальну, фізичну та командноутворюючу підготовку. Ми намагаємось виховати їх всебічно розвинутими і показати їм інший бік військової справи, який вже доступний для наших дітей!

Цього року в нас навіть запланований НАШ табір (якщо все складеться як потрібно), не тільки для юних-кадетів ВПЦ “3-й полк”, але і всіх бажаючих дітей України. Ми хочемо щоб літом, діти осягнули нові аспекти військової справи на природі, щоб вони могли відчути себе хоч і в маленькій, але військовій структурі. Щоб могли опанувати і зрозуміти різні аспекти як військової справи, так і патріотичної, правової, командної роботи та багато інших тем. Їм буде як цікаво і пізнавально так і дуже важко! Перепони гартують характер – і ми навчимо його розкривати!

Наш проект “Сьогодні школярі – завтра Офіцери” (саме з великої букви слово Офіцери) – це наша вклад у майбутню обороноздатність нашої Батьківщини, та новий компетентний офіцерський склад, наших поки ще юних, громадян ,які мають бути всесторонньо розвинуті!

Давно відомо, що сила в єдності, тому приєднуйся до нас!

Військово-патріотичний центр “Третій полк”

ТАКОЖ ПЕРЕГЛЯНЬТЕ

Війна у В’єтнамі. Арт малюнки

Війна у В’єтнамі зображена у стилі мілітарі-арт. Малюнки різних художників із різних тематичних сайтів, на ...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *