Головна / Статті / Фото та відеоматеріали

Фото та відеоматеріали

Фотографії військового характеру.

Перша світова війна в кольорі. Фото

Реставровані кольором фотографії часів Першої світової війни 1914-1918 рр. (в той час вона носила назву “Велика війна”). На данних фотографіх зображені як французські солдати, так і сенегальці з африканських колоній Франції які воювали за своїх хазяїв-колоністів, на фото є швейцарські гвардійці,  солдати Антанти та взагальному епізоди довкола війни 1914-1918 років. ...

Читати далі »

Фото. Американських військових у Афганістані. 2013 рік

Фотопідбірка американських військових у Афганістані за 2013 рік. На фото зображено як епізоди із бойових операцій, так і з гуманітраних. Різноманітні цікаві кадри які “зловили” як самі американські солдати так і військові кориспонденти. На фото присутні військовослужбовці морської піхоти США, 101 десантно-штурмової дивізії,  “Зелених беретів”, афганських сил безпеки і т.д. ...

Читати далі »

Проект ВПЦ “3-й полк” – “Сьогодні школярі – завтра Офіцери”. Відео

Військово-патріотичний центр “Третій полк” окрім інструкторської діяльності із військовослужбовцями, прикордонниками, бійцями добровольчих батальйонів, цивільними громадянами та представниками інших силових структур України, ось уже ТРИ роки займається вихованням підростаючого покоління. Адеже це майбутні наші Захисники, поліцейські, пожежники, спортсмени-стрільці та просто звичайні громадяни нашої з вами України.

Читати далі »

Рух “Талібан”. Фотографії – Частина 1

Талібáн (від араб. таліб – «Шукає знання», тобто учень, зазвичай використовується для позначення студентів релігійних шкіл – медресе) – переважно пуштунських радикальних ісламістських течій сунітського напрямку ісламу. Фото зібрані із різноманітних сайтів в т.ч. арабських країн.

Читати далі »

Війна у В’єтнамі. Арт малюнки

Війна у В’єтнамі зображена у стилі мілітарі-арт. Малюнки різних художників із різних тематичних сайтів, на яких зображені бойові дії, уніформа солдатів (як правило США), військова техніка та інші аспекти війни (вибухи, постріли, емоції і т.д.). До вашої уваги.

Читати далі »

Французи в Першій Світовій війні. Фото

Фотографії, попередньо оброблені та розфарбовані спеціалістами, солдати французської армії часів Першої світової війни. Що найбільше в них вражає, це синя форма французів! Лише у 1917 році (а це 3 роки як вже йшла війна) вони змінили синю уніформу на уніформу захисного кольору! Хоча всі основні армії тієї війни зробили це ще ...

Читати далі »

Скандинавы в горах Афганистана. Фото

Норвежские силы специальных операций, батальон Telemark, специалисты минно-саперной деятельности, военные инструктора и советники все они присутствовали и присутствуют сейчас на территории Афганистана с 2001 года, входя в состав сил ISAF по борьбе с режимом Талибан. Сборка фотографий с разнообразных сайтов о норвежских военных в Афганистане.

Читати далі »

Малюнки на тему – “Війна за Фолклендські острови”

Малюнки художника на ім’я  Daniel BECHENNEC на тему війни між Аргентиною та Великобританією за ледь не безлюдні і здавалось би, нікому не потрібні острови в Атлантичному океані у 1982 році. Малюнки досить цікаві та деталізовані до вашої уваги!

Читати далі »
X