Головна / Статті / Авторські блоги / Українські рейнджери 2017

Українські рейнджери 2017

Ось і завершився військово-спортивний табір РЕЙНДЖЕР КЕМП – 2017, організований військово-патріотичним центром “3-й полк”. Що ми, організатори та інструктори хотіли донести нашим курсантам-рейнджерам які були у таборі? А те, що світ в якому вони живуть може бути іншим – їхнім!
Саме для цього був розроблений «Курс рейнджера» який дозволяв самим курсантам виховувати в собі, або ж розкривати свій неймовірний потенціал, щодо досягнення поставленої цілі! Кожного дня курсанти-рейнджери проходили додаткові нові випробування і що саме цікаве, фізичних навантажень не було так багато, основний упор робився на психологічну стійкість, логіку, креативне мислення, сильний дух і… командну роботу!

Саме командна робота дозволяє виконувати поставлені завдання! Саме командна робота виявляє потейнційних лідерів, які ще більше розкривають свої можливості і ведуть інших за собою. А це значить, що діти справді вчаться самостйно приймати рішення, не чекати «вказівки згори»(с), або «копняка» під попу, щоб почати щось робити. І згідно опитування і детальних результатів – команда інструкторів РЕЙНДЖЕР КЕМП УКРАЇНА –справилась із завданням!

З 32 курсантів – статус рейнджера та нарукавну нашивку RANGER – здобуло 9 осіб. Тобто менше третини від початкових цифр. Ті, що вилетіли на протязі курсу, проходили ідентичну підготовку що і курсанти-рейнджери, які змагались кожен день у боротьбі з самими собою, щоб тільки продовжувати боротьбу і загартовувати себе. Хто не зміг подолати якісь випробування всерівно так само вчились, тренувались, практикувались у різних навчальних військово-спортивних дисциплінах, таких як: військова тактика, тактично-штурмова підготовка, топографія, нічне орієнтування в складі розвідгрупи, бокс, ножевий бій, вогнева підготовка, основи снайпінгу, психологічні стрес-тести, ситуативна готовність, водний волейбол, американський футбол, спочан\кендо, базова тактична медицина, «Академія детективів», польові виходи та інші й інші військово-спортивні дисципліни!

Уся ця насичена програма, дозволяла кожному курсанту РЕЙНДЖЕР КЕМП спробувати себе у незвичних ролях, відчути адреналін та емоції від спільної командної роботи, від різних критичних та нестандартних ситуацій, в які їх всіх ставили наші інструктори з позивними: Вірний, Вітер і Таір. А також інструктор-консультант Блиск-55.

Дехто звинувачував нас в тому, що РЕЙНДЖЕР КЕМП – це не українське, що потрібно піднімати свою Націю, а не пропагувати щось чуже. І б з цим погодився, але є один важливий фактор – ми зробили цей військово-спортивний табір для українських дітей із тим, щоб вони бачили і відчували найкраще і найсильніше! Про це можна окремо написати статтю, але головна мета була показати яка Армія України має бути! Не «замальовано ніяка», де неадекватність та алогізм просто зашкалює, а нова, сучасна, ефективна підготовка солдат та офіцерів дозволить перемогти наших ворогів! Ну і слово РЕЙНДЖЕР до 2020 року, все більше і більше увійде в словник українських громадян 🙂

Ми не претендуємо на Національну Ідею, ми показуємо реальність, реальність яку дітям не показує ніхто, ми знімаємо з них «рожеві окуляри» і вчимо хлопчиків бути Мужчинами і робити справді чоловічі вчинки! Саме це дає нам право говорити, що ми розвиваємо українську національно-патріотичну та військов-спортивну складову українських дітей, через призму висвітлення іншого РЕАЛЬНОГО світу, ефективної військової підготовки одних із найкращих армій світу! Цікавих та нових для дітей видів спорту, азартних сучасних командних ігор, уроків самооборони тощо.

А відгуки дітей та їхніх батьків, як по телефонах, у особистих повідомленнях так і у соцмережах говорять нам – ми на правильному шляху! А значить нам ніхто не може закинути, що ми зробили щось погане і не українське.

Команда інструкторів вклала в розвиток дітей частину своєї душі, і багато своїх знань та свого досвіду, для того, щоб діти запамятали своїх 6 днів у РК на довго! Свій досвід, свої знання та свій азарт інструктори передали дітям, які знають – РЕЙНДЖЕР КЕМП – для сильних духом рейнджерів!

p.s. Наступного року РЕЙНДЖЕР КЕМП буде ще крутіший і ще більший, ще активніший і ще більш захоплюючий, ще більш триваліший і більш насиченіший, більш інтерактивніший та ще складніший для курсантів-рейнджерів! До зустрічі у 2018 році!

Більше фото та відео:

http://facebook.com/rangercamp.ua/

http://rangercamp.com.ua/

https://www.instagram.com/rangercamp_ua

ТАКОЖ ПЕРЕГЛЯНЬТЕ

Структура “отделение-взвод” – опыт ВДВ СССР. Раунд 5

Сначала договоримся о терминах. В ВС СССР были десантные части двух типов – парашютно-десантные и ...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *